2019 - 2020 Akademik Takvimi Güncellendi Güncellenen Takvime Göre Üniversitemiz Senatosu Tarafından Alınan Kararlar

Üniversitemizde COVID-19 nedeniyle askıya alınan örgün öğretim; Bilindiği üzere 23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren UBİS Uzaktan Eğitim Doküman Yükleme Modülü (UBİS-UEDYM) üzerinden, YÖK tarafından açıklanan pandemi dönemi uzaktan öğretim uygulamaları yol haritası uyarınca yürütülmektedir.

23 Mart 2020 tarihinde ilan edilen yol haritası ve iş takvimine ek olarak, oluşabilecek belirsizlikleri ortadan kaldırmak amacıyla 2020 Bahar Yarıyılı ve Yaz Dönemi eğitim-öğretim süreçlerini netleştirmek için 30 Mart 2020 tarihinde Üniversitemiz Senatosu tarafından aşağıdaki kararlar alınmıştır;

indirmek için tıklayınız

Not: Ekte sunulan doküman teknik bir aksaklıktan dolayı Google Chrome internet tarayıcı uygulamasında görüntülenememektedir. Ekte sunulan dokümana ulaşmak için Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari, Yandex vb. internet tarayıcılarını kullanabilirsiniz.