Üniversitemizden Akademik Faaliyetler

Moda ve Tekstil Topluluğundan Sanat Çalıştayı

Ana Sayfa >Moda ve Tekstil Topluluğundan Sanat Çalıştayı

Üniversitemiz Moda ve Tekstil Topluluğu tarafından Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Temel Sanat Atölyesi’nde “Sanat Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştayda, kültürel miras sanatçısı Sultan Özateş tarafından dekoratif ürün ve aksesuar yapımı, ressam Ümit Dilek Aydoğan tarafından soyut resim teknikleri, keçe sanatkârı Figen Abiş tarafından keçe obje çalışmaları, ahşap yakma sanatkârı Hüseyin Bilgin tarafından ise masa aksesuarları, kitap ayracı ve anahtarlık yapımı hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler verildi.

Çalıştayın sonunda, sanatçılara katılım belgeleri topluluk danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Emine Ketencioğlu tarafından takdim edildi.